| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Isnin, 22 Februari 2010

InSan Moody


Hye semua.. Tghari nie pingu nak bercerita atau berceloteh sket tentang insan2 yang "moody" ni. Ye la kita faham la semua orang ada masalah masing-masing kan? hidup memang banyak cabaran. But, kena pandai-pandai la handle emosi anda tu.

berbalik kepada topik moody nie, pingu cukup tak berkenan kalau orang tu yang tgh bengang pasal benda lain but suke-suki nak lepaskan tension dia atau apa je kat orang lain.. diharap korang yang selalu moddy ni kena pandai-pandai la kawal emosi tu.. sila berfikir dengan waras ya. jangan disebabkan masalah dgn orang lain, orang lain yang tak bersalah pula menjadi mangsa maki hamun anda.

dan kepada yang lain pulak, kalau dah tau kawan-kawan anda tu dtg angin, eloklah jangan buat loyar buruk atau buat someting yg boleh menaikkan darah orang kan.. kalau tak nahas anda nanti..

itu sahaja..

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search