| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Ahad, 21 Februari 2010

Nuffnang dalam Gerhana?



Haha saje je bagi tajuk yang gempakz sket.. haha.. actually masa aku pi blogwalking sana sini ramai gak mengeluh kata Nuffnang tdo.. mmg dia tdo.. aku pun akui.. susah nak nampak nuffnag ni run kat blog kita.. But actually nuffnang still Run but ada masa-masa tertentu yang kita pun xtahu.. kalau nasib kita baik kita jumpe la nuff tu.

BTW pingu difahamkan awal-awal tahun ni mmg nuffnang dalam gerhana sebab tak banyak kempen diorang dapat. BTW kepada semua Nuffnanger tegar diharap bersabar. Teruskan berblog seperti biasa.. keadan ini akan pulih.

Pingu actually memulakan dunia internet ni bermula dari forum sebab dulu minat sgt berforum. then create forum sendiri.. nak join leh masuk link ini:

http://www.gempakz.com

BTW setelah lama berforum barulah belajar wat blog lak.. hehe.. terbalik pulak kan.. so, barulah pingu tahu yang senangnyer nak buat blog nie.. kalau buat forum mmg leceh.. berbulan gak study. Blog nie rasanya sapa-sapa pun leh wat..

Ok berbalik kepada cerita Nuffnang tadi, actually blogger amat bertuah kerana Iklan Nuffnang lebih mesra blog. means, lebih banyak iklan Nuffnang Run dalam blog berbanding forum atau website lain. Pingu dah kaji lama dah.. even blog pingu xder pelawat sgt but iklan nuffnang kerap run dlm blog berbanding forum yang lebih ramai pelawat.

So, kepada para blogger.. diharapkan teruskan berblog dan hasilkanlah kandungan blog yang berkualiti untuk tatapan pengunjung.. sekian sahaja untuk hari ini.

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

2 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search