| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Khamis, 14 Julai 2011

[Lawak] Baju Perhimpunan Bersih

Hai!

Warna kuning memang bahaya dipakai semasa berlangsungnya perhimpunan bersih. Mungkin anda tidak memikirkan pun mahu menyertai perhimpunan bersih akan tetapi jika anda memakai baju kuning dan anda memasuki lokasi ditanda merah, mungkin anda akan ditangkap untuk disoal siasat. Haha.. Personally xpernah nampak baju bersih ni camne. Tapi kat bawah ni adalah sikit gambaran baju perhimpunan bersih after perhimpunan dijalankan.. Layanzz.. =D


Perhimpunan bersih ni bukan sahaja berlaku di Malysia malah telah mendapat laungan daripada luar negara, contohnya di Melbourne, Australia. Tak percaya cetengok gambar di bawah ni:


Daripada gambar diatas, nampak takdelah orang Melayu aje yang sokong BERSIH nie. Tu macam ada orang Cina pun pegang Baner bersih. *THINK. Oklah sikit celoteh tengahri ini.

TAGS: perhimpunan bersih, perhimpunan bersih di luar negara, gambar perhimpunan bersih, baju rasmi perhimpunan bersih

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

2 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search