| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Sabtu, 23 Julai 2011

Salam Sabtu warga Blogger

Salam!

Hai Rakan-rakan semua khususnya Blogger! Anda semua pasti sedang gigih update blog memasing. Mr.PiNGu pula dah beberapa hari tak update. Actually sedang buzy menyiapkan proposal untuk melanjutkan pelajaran. Lepas dah start jadi pelajar balik ni mungkin semakin buzy menelaah pelajaran. So, mungkin akan kurang sket nak update blog. Apa-apapun akan try gak update at least satu topik seminggu! Chayoks2..

actually selalu gak usha sahabat blogger and port blogger. Meriah je blogger2 update topik.. I tumpang baca je la.. kalau rajin I komen hehe.. Selalu masuk blog abg benashaari, broframestone, and darkbatman.. sbb suka tgok celoteh diorg.. actually banyak lagi blog saya lawat just xingat sangat hehe.. So kepada para blogger teruskan update topik-topik menarik untuk santapan pembaca..

sekian sahaja celoteh pendek ni. Still xde mood nak update blog. Japgi nak keluar bersosial dengan memember hehe.. babaiii~~

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search