| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Jumaat, 8 Julai 2011

Install game angry birds di google chrome

Salam.. hai kawan-kawan!

Sapa disini peminat game angry birds? kalau pengguna iphone pasti ramai yang install game ni. Best! walaupun agak budak-budak tapi memang layan. Haha.. Game ni berkenaan sekeluarga burung yang bengang dengan sekeluarga babi yang mencuri dan menggoreng telur mereka. Demi nak melepaskan kemarahan mereka, family angry birds telah bersedia untuk berperang.. tembak sama itu babi! dush dush... haha... ni ha game angry birds yang aku maksudkan:


sekarang, korang yang ada internet boleh main game ini secara percuma menggunakan web browser anda. Saya telah install menggunakan google chrome. Saya tidak pasti web browser lain boleh atau tidak. Ni display bila anda dah install:


Cool tak? hehe.. now bila korang klik, dah boleh start main denagn gembira. Berbanding bermain di iphone, main di PC akan menghasilkan display yang lebih besar. Puas hati beb! Haha... jom tengok I main! =p


selamat mencuba!~ ^_^

TAGS: game angry birds, how to install angry birds in web browser, bermain angry birds online, game iphone yang best

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search