| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Ahad, 17 Julai 2011

F&N Double ooOMPH

Hi!

Entah camne tadi terjumpa pasal competition daripada F&N ni. Sertai kuiz yang simple untuk memenangi hadiah yang lumayan! Cuba la nasib tadi jawab soalan simple. Mana la tau boleh dapat hadiah utama dia kan (Walaupun kebarangkalian sangat-sangat kecil) Namun tak salah mencuba kan? Rezeki orang siapa tahu. http://komuniti.gempakz.org

Kalau korang nak usha-usha pasal competition ni bolehla masuk sini: F&N Double ooOMPH

Ni ada beberapa pic yang aku snap la. Hehe... Layans..Second Picture tu gambar Mr.PiNGu dalam kapal F&N.. Hehe.. katanya, sapa yang terbang paling tinggi la akan jadi pemenang. Bagaimana nak terbang lagi tinggi? Bacalah syarat-syaratnya. Hehe..

Ni cara-cara nak menyertai pertandingan ini:


Ni Hadiah-Hadiahnya! Wow.. Aku memang suka kereta Peugeot tuh! Meleleh la air liur tengok. Kalau dapat free memang best lah!

Ni hadiah untuk kategori Spread the OOOMPH (sebarkan kepada memember Facebook kekdahnya) .. Ok la jugak~!
TAGS: F&N competition, menangi kereta peugeot, contest mudah hadiah hebat

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search