JoM! "LIKE"

KoMuNiTi gempakZ on Facebook

++Do LIKE @ SHARE ARTICLE++

Selamat Suday Memey bersuamikan Norman Hakim

Salam..

Pagi ni belek punya belek surat khabar ternampaklah gambar memey menangis kononnya. Maka semalam selamatlah Memey menjadi isteri kepada Norman Hakim. Kepada yang belum tahu, majlis perkahwinan Memey dan Norman hakim akan menjadi Majlis perkahwinan paling bersejarah kerana mencatatkan rekod sebagai majlis perkahwinan paling mahal dalam sejarah. Baju memey sahaja dikatakan sudah berharga 7 Juta! lebih mahal daripada Kos Majlis perkahwinan keseluruhannya.

Mengapakah Norman hakim dan Memey mampu mengadakan majlis perkahwinan gilang gemilang seperti ini? Actually sebab terlalu banyak pihak yang ingin menaja akan perkahwinan mereka. Mungkin kerana mereka terlalu "sensasi" menyebabkan banyak pihak yang rasa berbaloi untuk menaja majlis mereka disamping mempromosikan jenama syarikat.

Walaubagaimanapun, tahniah buat memey dan Norman hakim. Semoga perkahwinan gilang gemilang korang akan berakhir sehingga ke akhir hayat. jangan kawin cerai kawin cerai ye. Koser sangat! Kurangkan Kontrobesi, tingkatkan prestasi! =)

Sekian sahaja.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Komuniti gempakZ. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^