| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Rabu, 28 September 2011

Perkhidmatan Bas Express

Salam..

Sekarang ini sudah banyak perkhidmatan bas express disediakan. So, nak ke utara, timur selatan, barat dah jadi senang. Tak payah bersusah-susah nak drive bagi yang malas. Selain itu lebih jimat (tak perlu minyak and tol). So, naiklah bas awam kerana anda dapat membantu kepada penurunan kesesakan lalulintas =)

Biasanya, di bandar-bandar besar, perkhidmatan bas masih lagi digunakan selain komuter dan taxi. Jujurnya, Mr.PiNGu dah lama tak naik bas. Sebab lebih selesa memandu sendiri. Bukan apa, saya lebih senang nak plan perjalanan saya tanpa perlu memeningkan diri nak tempah tiket dan selainnya.

Tapi, korang janganlah contohi saya. Korang naiklah bas express sebab lebih rileks korang tak payah susah-susah nak memandu. kan kan kan (dlm hati takmo jalan sesak je) heheee... Ades.. apa la yang Mr.PiNGu merapu ni ek.. Apa-apajelah..

Akhir kata. Gunakan pengangkutan awam. naiklah bas ke destinasi yang dituju. Sekian sahaja =)

─ ─ ─ ─ ─ ─ ▄ ▌▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀▌
─ ─ ─ ▄ ▄ █ █ ▌ █ siapa nak tumpang ?????? kui3~ ▐
▄ ▄ ▄ ▌ ▐ █ █ ▌ █ ▐
█ █ █ █ █ █ █ ▌ █▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄ ▄▌
▀ (@) ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀▀ (@)(@) ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ (@) ▀ ▘


^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search