| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Khamis, 29 September 2011

CUTE: Kuih Apam Angry Birds




Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Sari info dari iGLoO Mr.PiNGu

Kali ini nak bercerita tentang kuih apam. Actually kuih apam ni mudah untuk dibuat. Kita perlukan tepung, ibu roti, air, gula, sedikit garam dan pewarna lalu dicampurkan semua. Selepas campuran mengembang, kita boleh start mengukusnya. Masa di kampung dahulu suka buat kuih ini.

Tadi masa bukak facebook terpandang lah kuih apam ni dari updates salah seorang rakan Facebook. Kuih apam tersebut Unique sebab dah diadun dengan watak games popular angry birds! sangat cute~ korang boleh view kat bawah ni:


Iskh! Kalau kuih dah comel and cute camne kalau I nak makan pun sayang. Berusaha gigih betul mereka yang buat kuih ni. cayalah! Rasanya pasti sedap.. Yummy. Tetiba rasa lapar pulak. Jom la kawan-kawan kita gi makan. 

OKBye! =p

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

6 ulasan:

aimie amalina berkata... |Reply|

nyummmmmyyy
cm x sggup je nak mkn
hehehehe
comei!

Mr.PinGu berkata... |Reply|

aimie: yep sgt sgt sgt comel kuih nie.. geram tgok

Halimatun Sa'adiah berkata... |Reply|

sy nk mkn yg kaler pink tu!

Mr.PinGu berkata... |Reply|

hehehe adekah kaler pink rasanya lg sedap? hehee.. xdenyer kekekeee...

Tanpa Nama berkata... |Reply|

ade tak link dia? dia jual tak apam ni?kalo ade mintak share...sent kt email i..liana_skydancer@yahoo.com...sb nk cri pembuat apam angry bird utk doorgift majlis kahwin...

Mr.PinGu berkata... |Reply|

alaa cik.. sy dh lupe la sapa kawan yg share tuh.. dh laam sgt huhuhu...

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search