| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Khamis, 29 September 2011

Lagu Baru Datuk Siti Nurhaliza - Stand Up

Hye semua!

Mr.PiNGu baru je lepas dinner kat luar tadi. Biasalah makan di luar sebab bosan la lepak kat rumah je. Orang bujang katakan. So, tadi singgahla satu restoran jawa kat Taman Impian Emas, JB. So, after makan-makan and borak-borak dengan kawan kiter pun drive la balik. Jarak antara rumah dengan restoran tu boleh tahan jauh. Ada dekat 10 km rasanya.

Masa on the way balik rumah tu bukakla radio Hot FM. terus je terdengar satu lagu berbahasa Inggeris yang Mr.PiNGu tak pernah dengar. Baru je sebut beberapa patah perkataan kiter dah dapat cam tu suara Datuk Siti Nurhaliza. Bukan main power suara Siti sebab lenggoknya memang tersendiri dan lunak. Hehe. So, kiter pun dengarlah lagu tu sampai habis. Memang layan. Bestlah! 

Rasanya jika Datuk Siti Nurhaliza terus menyanyikan lagu Berbahasa Inggeris yang original (lagu beliau sendiri) sepertimana lagu-lagu yang dikeluarkan di dalam album terbarunya, pasti lagu-lagu beliau mampu menembusi pasaran antarabangsa. Itulah kehebatan Datuk Siti kita yer!~

Balik rumah terus je search lagu ni. Tapi belum jumpa lagi. Lirik pun takde lagi. Actually Album Datuk Siti ni telah dilancarkan dan anda boleh beli online kalau ada Kad Kredit yer~ hehee.. nak beli? masuk sini BUY_ONLINE_MP3_ALLYOURLOVE

Ok la.. sampai disini sahaja~ 

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search