JoM! "LIKE"

KoMuNiTi gempakZ on Facebook

++Do LIKE @ SHARE ARTICLE++

Anuar Zain Sudah Berkahwin Senyap-senyap?

Salam..

Kecoh tiba-tiba apabila dikatakan penyanyi lelaki pujaan ramai, Anuar Zain telah menamatkan zaman bujangnya dengan seorang gadis cantik dalam satu majlis gilang gemilang. Mr.PiNGu selaku peminat Anuar Zain juga terkejut. Lebih-lebih lagi dengan penyebaran gambar "Perkahwinan" mereka berdua di internet. Justeru, Mr.PiNGu pun membuat research sedikit.


Gambar diatas merupakan gambar yang berjaya membuat kontrobesi tersebut. Memang cantik mereka berbaju sodondon bewarna putih. Namun, anda semua janganlah silap faham. Anuar Zain masih lagi bujang dan belum berkahwin! namun, gambar diatas itu mengenai apa?

Jawapannya, Anuar Zain telah diundang membuat persembahan dalam majlis perkahwinan wanita tersebut, yang dikatakan peminat fanatik Anuar Zain. Sanggup jemput Anuar zain maksudnya beliau memang orang kaya. Maklumlah bukan calang-calang individu boleh jemput and bayar persembahan daripada insan bernama Anuar zain!

Orite. berhubung gosip dan penyebaran gambar kahwin Anuar Zain tu saya harap jelaslah disini. Gambar diatas hanyalah diambil oleh pengantin perempuan dengan artis pujaan hatinya yang dijemput khas. Itu sahaja. wah, nampaknya Anuar Zain memang sporting lah! sanggup memnuhi undangan dan bergambar. Camnepun Anuar Zain tetap jejaka Hot dimata ramai peminatnya. Kalau Anuar Zain dah kahwin memang ramai peminat fanatiknya menanges.. hehe..

Orite.. Sekian sahaja~

4 ulasan:

Terima kasih kerana melawat BLOG Komuniti gempakZ. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^