| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Selasa, 20 Disember 2011

Kak Senduk Meriahuoll

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. WeLCoMe to my iGLoO!

"Kak Senduk", "Kak Senduk Blogger", "Kak Senduk tudung" dan "Kak Senduk Blog" merupakan beberapa contoh carian google yang cukup popular buat insan yang menggelarkan dirinya sebagai "Kak Senduk". Mungkin sebahagian anda dah kenal sape kak senduk ni. Ya, daripada keywords yang saya bagi tu pun anda dah agak yang kak senduk ni seorang blogger. Namun apa kene mengena kak senduk dengan tudung ni? Ni la den nak cerita.

Den pun salah seorang yang pernah melawat blog kak senduk ni. Bukan sekali tetapi dah banyak kali gak. Bagi den, kak senduk ni seorang penulis yang simple tetapi kreatif. That why dia ni dah ramai peminat. Even kak senduk ni very the malas nak update blog namun visitor dia tak putus-putus masuk dan menagihkan entry terbaru daripada beliau. Den first time masuk blog dia ni apabila terbaca entry dia buat pasal tudung. Masa baca tu den dah gelak-gelak sampai nak kuar airmata. tak tahan baca pasal tudung ciptaan beliau iaitu "Tudung Senduk"

Populariti tudung senduk sangat terasa apabila member-member pun dah beberapa orang bercerita tentang tudung senduk ni. Nampaknya diorang pun dah tersesat masuk ke blog akak senduk ni. Haha popular dah uolsss.. Selain tudung senduk, banyak lagi entry yang beliau buat yang memang kelakar. Korang godek-godek dan baca sendiri la kat sini: MERIAHUOLL.. hehe 

P/S: Kak Senduk merupakan seorang lelaki... Sekian =p

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

2 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search