| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Khamis, 1 Disember 2011

Najwalatif kene Lahar sebab salah eja di Twitter

Salam!

Hi! Sapa tak kenal Najwalatif yang semakin naik namanya menerusi lagu popularnya Cinta Muka Buku. Orang kata kalau semakin popularnya seseorang itu bukan sahaja bertambah peminatnya malah begitu juga bertambah pendengkinya. Itulah ragam dunia artis.

Tadi ada pusing-pusing baca gosip terpandanglah satu lagi gosip terbaru tentang najwalatif ni. Beliau ni suka main twitter. Ala zaman sekarang ni memang budak2 suka main facebook ataupun twitter. Bersosial katanya secara maya.

Nak dijadikan cerita, si Najwa ni post la something kat twitter dia. bunyinya lebih kurang camni: Saya tak aspect lagu Cinta Muka Buku akan dapat Top 5.. bla bla.. Yang jadi isunya adalah mamat yang tegur najwa kata dia TYPO. Si Najwa ni budak-budak lagi dia tak paham mamat ni nak tegur spelling dia yang salah tu. "aspect" tu patutnya ejaannya "expect". Najwa ingat perkataan 'TYPO" tu menunjukkan satu perkataan menghina dirinya.. Maybe.. Pada saya ia kesalahan kecil je. ye la dia pun tak perasan. So hal camni pun leh jadi isu. But at last najwa minta maaf atas kesilapannya dan menerima teguran tersebut.

Ada yang backing Najwa dan ada yang melahar tak ingat. Itulah ragam dunia artis dik oii.. Kalau dah popular orang akan lebih perhatikan. Silap sikit je pun boleh jadi isu. kalu tak kuat maka terlingkupla korang nanti. Kepada yang nak jadi artis tu fikirla banyak kali. mampukah anda tanggung dugaan sebegini.

Sekian sahaja untuk kali ini~

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search