| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Ahad, 4 Disember 2011

Uwais Alqarni anak Siti Sarah & Shuib selamat dilahirkan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Sari info dari iGLoO Mr.PiNGu

Korang tau tak harini selamatlah lahir seorang putera yang cute hasil daripada perkongsian hidup dua orang selibriti terkenal dan merupakan sweet couple of the yeaR.. Maybe! hehe.. Beliau yang dimaksudkan ialah Uwais Alqarni, putera sulong Siti Sarah Raissuddin dan Shuib Sepah! Bayi ini lahir pada hari ini, 4 Disember 2011 jam 10.19 pagi tadi. Comel dan bulat anak diorang ni! Bulat macam sarah!!

Uwais Alqarni

Tahniah diucapkan kepada mereka berdua! I love U all berdua. Semoga hidup akan lebih bahagia sehingga ke akhir hayat! Dan semoga korang berdua akan lebih cemerlang dalam career masing-masing kerana korang berdua sememangnya berbakat besar dalam bidang masing masing.



^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search