| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Selasa, 27 Disember 2011

Tak Sabar nak Madukan Nuffnang

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua~ ;)

Tak sabar den nak madukan nuffnang! Haha.. matilah kalau nuffnang tau ni. Walaubagaimanapun Nuffnang kau tetap... bini no 1 aku! Namun, mengapa aku nak madukan ko? adakah disebabkan ko sudah menepous? Haha.. Aku kan lelaki biasalah nafsu lebih tak cukup satu! Aku memang teruja nak madukan nuffnang di blog kesayangan aku ini~ yeayy


Korang.. aku nak bagitau aku jeles pada korang.. Korang yang aku maksudkan adalah korang yang selalu je disayangi oleh nuffnang. Camne nak tau korang disayangi oleh nuffnang? Korang leh tau kalau nuffnang bertepek bagi buffer earning pada korang. Aku? Aku sekali pun tak pernah merasa buffer earning. Dah 3 tahun lebih aku setia dengan nuffnang tapi tak pernah dapat. Nuffnang tak sayang aku la tu.

Maaf la Nuffnang, aku rasa sikit je masa lagi ko bakal aku madukan! Ye aku nak madukan dengan siapa? jap lagi aku bagitahu. tapi Ok la sebab aku masih sayang ko justeru aku tak terpikir nak ceraikan ko sebab ko masih lagi "barang baik" hehe..

So, sapekah calon yang sesuai untuk aku madukan dengan nuffnang ni? Jawapannyer.. jeng jeng jeng.. Inilah dia:


Actually, Mr.PiNGu sedang berusaha untuk mencukupkan syarat yang diberikan oleh Supermodel mcm innity ni. Barang baik memang susah nak dapat. syarat diperlukan yang paling penting ialah:

20,000 unique visitor / month + 100,000 impression / month

actually syarat pertama dah lepas bulan ni dimana saya memperoleh lebih 25,000 unique visitor akan tetapi syarat kedua belum lagi lepas kerana saya memperoleh sekitar 40,000 impression je. Huhu.. So, saya perlu kerja keras untuk memastikan setiap visitor melawat al least 3 pages daripada website saya untuk meningkatkan impression kerana rata-rata setiap visitor hanya terbatas kepada satu page sahaja.

Just nak maklumkan... Innity telah lama saya gunakan di website lama saya! saje nak bagi korang yang belum pernah menggunakan innity jeles... Yela kalau korang tanya aku, innity pay much much much higher compared to nuffnang. tak percaya? ni buktinya:


Note: link website saya: http://www.gempakz.com

Hehehe... amacam jeles tak? Sebenarnya, Mr.PiNGu sangat sangat sangat berbangga kerana berpeluang untuk display banner innity ni pada website saya bangunkan. Haha bukan semua blogger atau pembangun website dapat peluang ini. Saya dimaklumkan hanya beratus website sahaja yang berjaya jadi publisher innity ni berbanding nuffnang yang menjangkau ratusan ribu! berbeza kan?

Ok.. sampai disni sahaja.. =D

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search