| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Isnin, 12 Julai 2010

Anuar Zain Menyanyi Terlalu Over?

Salam semua. semalam I cari-cari info pasal Anuar Zain and terjumpa satu forum. Dari forum tu ia mendakwa yang seorang Komposer dan juga pemuzik yang berlagak and perasan bagus tu mengutuk Anuar Zain katanya Anuar tak pandai menyanyi, menyanyi terlalu Over and merosakkan lagu sendiri. Tolonglah. Sedap-sedap mulut dia je nak komen pasal Anuar camtu. Judge la diri sendiri dulu. Pada pendapat saya. Dia yang komen Anuar nie lagi over.. terserlah over dia masa jd pengkritik dalam satu pertandingan realiti TV tu. Komen tak hengat. mengutuk mmg No 1. Laser dia nie Poul Moss pun xleh lawan Hokay!

Pendapat peribadi saya selaku peminat Lagu-lagu anuar zain. Dia xpernah merosakkan lagu dia malah dia menyanyi dgn nyanyian yang begitu indah. Terasa setiap bait2 nyanyiannya ke dalam Kalbu. Kalaulah dia mcm over itu dah memang stail nyanyian dia. dia tak tiru sesiapa. dia ada gaya nyanyian tersendiri. Malahan tak ramai penyanyi lelaki mampu menyanyi lagu bernada tinggi secantik lontaran Anuar zain Ok. dia xkelihatan menjerit pun.

So, kepada komposer and pemuzik berhati busuk tu rentikanlah nak kutuk anuar zain. Motif kau!! Ko tu mulut laser mmg xhengat! sampaikan bekas Isteri ko pun ko nak buruk-burukkan sedangkan bekas isteri ko sgtlah cantik.. ko je yang buruk tp xsedar diri.

Cakap tak serupa bikin.

Kepada Anuar zain, anda tetap dihati sy dan berjuta peminatmu di luar sana.. engkaulah permata seni suara tanahair~

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search