| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Ahad, 11 Julai 2010

Twilight


2 hari lepas berkesempatan menonton movie berjudul Twilight nie di pawagam dekat je dengan rumah I ni. walaupun dekat, sy jenis malas nak tgok wayang melainkan ada member rapat ajak.. kalau pi sorang-sorang takde maknenyer. hehe..

Ok lah nak komen sikit pasal movie yang satu nih. Jalan ceritanya Not bad.. ok la.. cerita ini merupakan sambungan kepada rancangan Twilight the new moon. rasanya xlama sebelum ni kot. heronya boleh tahan la.. tp aku rimas tol tengok cinta tiga segi nie between sang serigala and sang pontianak kepada seorang gadis suci ni. huhu sabar je.

Pasal heroinnya, nak ikutkan xderla cantik mana sampaikan jadi rebutan 2 orang jejaka.. mmm.. jejaka tu pun masing-masing ada kelebihan. Kalau sang serigala ada Body yang mantap, tetapi wajahnya kurang kacak berbanding sang Pontianak.. tapi sang Pontianak ni aku rasa kurus kedengking je.. haha..

Overall aku rasa cerita ni biasa-biasa je.. takde la umpp mana.. aku rimas gak terlalu banyak babak cium.. Koser sgt.. huhu

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search