| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Isnin, 12 Julai 2010

Ziana Zain sebagai Pramugari?


Hai semua! hari ni nak borak pula pasal Ziana zain.. ahkak yang sentiasa meletops xkira usia. hehe tahukah korang sebelum ziana zain menjadi artis, dia pernah menjadi pramugari? hehe.. saya tahu pasal ni just tak pernah jumpa gambar ziana zain as pramugari. but tadi masa google secara tak sengaja terjumpa gambar akak ziana dahulu kala.

Kalau korang cam ziana zain adalah yang berdiri kat belakang tu. of course la bukan yang pakai baju oren sebab tu Pramugara jantan hehe.. curlast tak? baju warna biru yer.. memang cantek. hehe..

sekian sahaja untuk tatapan kali ini. rasanya kan suami kak ziana zain pun ada kena mengena dgn bidang ni kan.. adakah mereka berkenalan ketika masih bekerja sebagai pramugari? who know.. saya tak tahu sangat sebab cerita lama.. rasanya macam ia juga..


^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

2 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search