| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Sabtu, 10 Julai 2010

Ayat-ayat persahabatan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. WeLCoMe to my iGLoO!

Semua orang inginkan sahabat yang baik, sahabat penyayang, sahabat yang boleh berkongsi suka dan duka dan sahabat yang sentiasa mahu menghulurkan bantuan kepada rakan-rakan yang sering ditimpa kesusahan. Sahabat adalah teman yang paling rapat, tanpanya hidup akan kesunyian. Justeru, jadilah sahabat yang baik dan carilah sahabat yang baik. Disini Pingu nak kongsi sedikit ayat-ayat persahabatan.
http://komuniti.gempakz.org

http://komuniti.gempakz.org

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata... |Reply|

conok lh aca ayat ayat cahbt tpi slalu nye kwn mkn kwn mkn kwn lh yng slalu sya tengk.tpi tk smua lh maybe cikit ja kut.untng lah cpe yg dpt kwn yg baik kn klau sya bla sng hdpi came2 bla ssh ja nk mntk tlng cmue lri cm tk knl cpe yg tlng dia org msa ssh kwn dia jgk yg tlng dia mmg kwn yg tk kng jsa kwn baik cendie.ok cmpai cini je lah sya nk tls take care cape yg bca sla kmn wlaupn kmn yg bruk sya tk mrh pun jnji kmn

Tanpa Nama berkata... |Reply|

tkde ap2 kmen cme,, sye rse trlebih hruf c la..hehe mf.just kiding;)3

Mr.PinGu berkata... |Reply|

@Tanpa Nama

hahhaaa mcm kanak2 je sbb byk huruf C.. c = comel hehee

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search