JoM! "LIKE"

KoMuNiTi gempakZ on Facebook

++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL ++

Bayi dicampak daripada tingkat atas bangunan

KEJAM! Memang kejam! tak ada hati perut punya manusia! bodoh! jahil! dan seumpamanya yang boleh diberikan pada individu terlibat yang menggambarkan kelakuan manusia diluar norma yang sepatutnya. Lebih kejam daripada haiwan. Bayi itu tidak berdosa. Tidak sepatutnya bayi tersebut menerima hukuman atas kesalahan anda wahai lelaki wanita penzina yang bodoh dan tak berakhlak! PiNGu nak mengomel berhubung kes bayi dicampak dari tingkat 5 sebuah apartment

Kalaupun sudah terlanjur melakukan perkara tak sepatutnya, bertaubatlah dan letakkan anak itu di tempat yang sepatutnya. Bolehlah hantar di mana-mana pusat jagaan anak-anak tidak sah taraf. Mak cik Saudara saya tidak ada anak kerana masalah kesuburan. Beliau telah mengambil anak tidak sah taraf daripada seorang ibu berusia 15 Tahun! Comel sungguh bayi tersebut. Bayi tersebut tidak berdosa dan saya sangat gembira kerana budak wanita itu tidak bertindak bodoh dengan membunuh bayi yang dikandungnya.

Berbalik kepada peristiwa yang digambarkan dalam gambar dibawah, khabarnya baru berlaku sebentar tadi pada pukul 11.30 malam di Sentul. Menurut Saudari Ana Rashidah, kejadian ini berlaku berhampiran rumahnya. Nauzubillah.. Ada manusia yang sekejam ini! bayi yang lemah tidak berdosa dicampak dan hancur badanya berkecai.. kejamnya manusia.. 

Angry