| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Selasa, 21 Jun 2011

Hilang lagi Status Glitterati

Salam..

halahalahala.... Terkejut hari ini apabila membuka akaun nuffnangku. Mr.PiNGu telah kehilangan lagi status Glitterati! Ikutkan ini kali yang ketiga hilang setelah bertukar-tukar status. Terkejut sangat la. Sebab sebelum ni Ok je. Frust le sekarang. Baru je ngidam Buffer yang xpernah-pernah muncul. Ingatkan daku tak menduakan Nuffnang akan tetapi Nuffnang kata Mr.PiNGu telah menduakan dia lagi. Mr.PiNGu puas berfikir sebabnya. Tak caya ko tengok la statusku sekarang..


Sedih kan.. saya sudah lama membuang Adverlets dari kamus Blogku. Chewah! Now tertanya-tanya sebab hilang status ini. Agak-agak korang kenapa yer? Puas Daku berfikir. Akhirnya mungkin ini la sebab mengapa statusku hilang..


Aku telah mula memasang link gambar dan link prmosi daripada Says.my. Walaupun hanya pasang link banner dan link web sahaja mungkin Nuffnang menganggap Says.my yang dipasang merupakan competitor kepada nuffnang. Huhuhu... Adakah benar apa yang Mr.PiNGu fikirkan ini? Nak buang sayang pula sebab Says bagi lagi masyuk woo. Seminggu je dah dapat RM 20. Nuffnang seminggu bagi RM 2 je! 

Huuhuu bila dah hilang status Gltterati ni rasa tak best la pulak. Iyela sebab dah tak dapat lagi keistimewaan yang biasanya dimiliki oleh ahli Glitterati. Mr.PiNGu suka guna innit nuffnang untuk mempromosikan topik baru. Huhu.. dah tak boleh guna. Nak buang says.my sayang. Ah.. Daku dalam dilema..

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search