| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Jumaat, 24 Jun 2011

Ciri-ciri lelaki seksi dimata wanita

hai kawan-kawan!

Sebentar tadi sempatlah berjalan-jalan ke satu forum tu. Terjumpalah satu topik yang agak menarik yang sedang dibincangkan. Topik tersebut telah dibuka oleh seorang lelaki yang tertanya-tanya, akan ciri-ciri lelaki yang dikatakan seksi dimata wanita. Sebagai lelaki, saya juga sangat ingin mengetahui akan perkara tersebut. Mungkin kita beranggapan kita seksi bila begini dan begitu namun begitu ia tidak semestinya sama dari kaca mata seorang wanita. Jom kita lihat apakah ciri-ciri lelaki seksi yang mendapat respond daripada ramai wanita. Saya simpulkan seperti dibawah;

Ciri-ciri lelaki seksi dimata wanita:

Respondant wanita 1
1) bijak
2) cool / tenang / berhemah
3) pakai spek mata
4) bersih dan wangi
5) berkumis
6) pakai kemeja senseng /lipat lengan baju sket
7) gaya rambut yang menarik
8) kelakar

Respondant wanita 2
1) tinggi
2) sasa ala2 seth tan tu
3) ade janggut sejemput.. ala2 kambeng gitu [nak gelak Mr.PiNGu baca yang ini]
4) pastu cool

Respondant wanita 3
1) tinggi
2) badan rak gagah sangat , tak keding [ni laki biasa2 je bodynya]
3) pabila lelaki menyikat rambut ke belakang dgn jari. dan rambut jatuh kembali ke bentuk asal [peweeet]
4) muka bersih
5) confidentnya terpamer [jangan jadi lelaki tak confident]

Respondant wanita 4
lelaki seksi adelah lelaki tak buncit [kehkehkeh.. Mr.PiNGu ada buncit sket huhu tak seksi la camni!]

Respondant wanita 5
Sexy is subjective.. To me I love a strong confident protective man who is not afraid of showing his raw emotion... Great perky butt is an added bonus

Respondant wanita 6
1) cool
2) badan tegap
3) buncit skit.. [erkk.. terkejut Mr.PiNGu baca yang ni. tadi ada yg takmo buncit now ada yang mau! =p]

Respondant wanita 7
emm seksi body mantop.... vontot tongek...ak suker [Laki vontot tongek! hahaa cam I]

Respondant wanita 8
cool,licik, dapper. ala-ala bad boy (sbb dlm white collar die ni penjenayah kelas atasan).fizikal pun dh mantap, 6 packs yg wat aku nak trace those lines with my fingers, fashion sense yg sgt menarik, dan such a soft spoken man. yg pasti aku bukan peminat stok2 lelaki gagah perkasa rough tough mcm hugh jackman tu. aku prefer guys with a bit of brawn but lots of brain gitu...

Respondant wanita 9
aku suka lelaki yg bad boy turn good atau lelaki baik yg sedikit nakal lucu. plg benci lelaki yg skema. ntah ape yg seksi pd lelaki yg skema ni [hehe so jdlah laki nakal sket!]

Respondant wanita 10
badan yang cantik, vontot bulat dan sederhana tinggi dan muka yg matang

Mr.PiNGu rasa cukup setakat sepuluh respondant sahaja. Sebenarnya banyak lagi. yang penting jadilah seperti lelaki yang diidamkan oleh kekasih anda. Jangan segan untuk bertanya tentang ciri lelaki yang sepatutnya anda miliki. Sekian sahaja. Jom jadi lelaki seksi pada penampilah. Tak semestinya Seksi perlu dedah sana sini yer!

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search