| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

+++++ JEMPUT UNTUK KLIK LIKE @ SHARE ARTIKEL~ +++++

Selasa, 14 Jun 2011

Kelas kau Cik Ana Rashidah

Salam..

Topik ni khas aku tujukan untuk adik manis bernama Ana Rashidah. Bukan Cik Ana Rafali yer. Hehe.. Tengok tajuk tu. "Kelas kau Ana Rashidah" Mengapakah Mr.PiNGu (TomatoGonzalesz) berminat nak citer pasal Cik Ana Rashidah ni? Adalah ceritanya. Sebelum tu kepada sesiapa yang nak berkenalan dengan Cik Ana Rashidah bolehlah add Facebook beliau, itupun kalau beliau approve. ** FB Cik Ana Rashidah **

Actually, yang sebenarnya nak cerita ialah sebentar tadi I check la Keywords bagi visitor yang melawat blog I ni. Terkejut bila tiba-tiba trafik blog I datang dari keyword "Ana Rashidah". Hehe.. Tak caya korang tengok la gambar di bawah ni. Bukti!


Hehe.. Now percaya kan? Actually bagaimana nama saudari Ana Rashidah boleh muncul dalam pencarian topik di Blog saya ni? Jawapannya disebabkan saya pernah mentioned nama saudari Ana Rashidah dalam topik saya karang sebelum ini berhubung kes "bayi dicampak daripada tingkat atas bangunan". Kejadian tersebut berlaku berhampiran kediaman Cik Ana Rashidah. Topik tersebut menjadi salah satu topik yang laris dalam pencarian  google. 

Ok sampai disini sahaja topik santai petang ini. TQ for reading ~ ^_^

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Mr.PiNGu. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PENGUNJUNG

Recent Comments Widget
Search