JoM! "LIKE"

KoMuNiTi gempakZ on Facebook

++Do LIKE @ SHARE ARTICLE++

Shuib Sepah persis Hantu Kak Limah!

Salam!

Hai.. Mr.PiNGu masih rajin nak buat ulasan pasal persembahan Sepah semasa Maharaja Lawak. Kali ini penumpuan diberikan untuk watak yang dibawakan oleh Shuib sebagai isteri Jep. Aku cukup terhibur dengan persembahan ala-ala Muzikal ini. Kita dapat lihat Mamat "curi tulang" kali ini kerana membawakan watak anak yang sedang mahu tidur.


Melihatkan fesyen pakaian serabut dan rambut merebang tu, aku teringat pulak dengan watak "Kak Limah" dalam filem "Hantu Kak Limah balik Rumah" memang buruk bebenor fesyen ni tapi sesuaila dengan watak yang dibawakan itu. Shuib dilihat memainkan peranan yang penting dalam Tugasan kedua ini.

Disebabkan persembahan bertemakan Muzikal, kenalah ada babak nyanyi-nyanyi. Walaupun tidak sepenuhnya seperti persembahan Jozan namun not bad! I love Sepah punya persembahan. Shuib menunjukkan dia memang boleh menyanyi, that why dia berani berduet dengan isterinya untuk single "Cinta itu Nyawa" yang bakal dimuatkan dalam album baru Siti Sarah Raissuddin. Lagu tersebut juga bakal menjadi lagu tema untuk filem "Man Sewel Datang KL" yang bakal ditayangkan November nanti.

Buat Shuib dan Sepah, majulah industri lawak untuk negara. Kamu merupakan pelawak pelapis masakini yang akan menggantikan senior-senior kelak. Hope karier kamu akn lebih cemerlang selepas ini selepas menjuarai Maharaja Lawak!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawat BLOG Komuniti gempakZ. Jom Komen! Untuk mendapatkan "Notification" terhadap topik ini "klik" Subscribe by email.. TQ ^_^